пʼятниця, 11 жовтня 2013 12:18

Nemiroff: Реєстратору в Немирові прем'єр-міністр України не укажчик

Державний реєстратор Немирівської районної адміністрації О.Чухно проігнорував вимогу прем'єр-міністра України Миколи Азарова і відмовився виконувати рішення Вищого господарського суду України.

Вчора, 10 жовтня, держреєстратор повідомив, що не має технічної можливості провести перереєстрацію через відсутність комп'ютера.

Раніше, 4 вересня 2013 року прем'єр-міністр України Микола Азаров направив офіційне розпорядження з вимогою негайно виконати всі судові рішення, у тому числі рішення Вищого господарського суду, Вищого адміністративного суду України і відкриті виконавчі провадження про внесення до державного реєстру запису про зміну генерального директора ДП УВК Nemiroff.

 

Нагадаємо, 10 липня Вищий господарський суд України поставив крапку в суперечці між колишнім менеджментом ДП "УВК "Nemiroff" і власником підприємства компанією Nemiroff Holdings Limited, і остаточно відсторонив родину Глусь від управління українською дочірньою структурою холдингу. Не дивлячись на це, екс-менеджмент, за сприяння голови Немирівської РДА П.Михайленка і реєстратора О.Чухно, продовжує утримувати контроль над підприємством.

У Nemiroff Holdings Limited упевнені, що дії Державного реєстратора Немирівської районної адміністрації у Вінницькій області А. Лахника сприяли незаконному контролю над підприємством з боку екс-менеджмента ДП "УВК "Nemiroff". На даний момент вже колишній держреєстратор перебуває під слідством. Пізніше, на цій посаді його змінив О.Чухно. Проте він також саботує виконання своїх службових обов'язків і не з'являється на роботі. Діяльність реєстраційної служби паралізована.

Тим часом робота українського дочірнього підприємства паралізована, сотні людей залишилися без роботи, що призвело до масових акцій протесту. Напруга в місті зростає з кожним днем.

 

Зараз ви читаєте новину «Nemiroff: Реєстратору в Немирові прем'єр-міністр України не укажчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути