пʼятниця, 23 грудня 2016 11:07

Наше підприємство націлене на співпрацю з Європою і країнами ближнього зарубіжжя - гендиректор Lauffer Group

Наше підприємство націлене на співпрацю з Європою і країнами ближнього зарубіжжя - гендиректор Lauffer Group
Фото: Liga.net

Підприємство Lauffer Group націлене на співпрацю з Європою і країнами ближнього зарубіжжя.

Про це в інтерв'ю виданню censor.net. розповів керівник групи торговельних і виробничих компаній, що має низку заводів із виробництва хлібобулочних виробів, Віталій Балихін.

"Перспектив для діяльності багато, особливо для нашої компанії, яка, крім переробки борошна, випускає хлібобулочні вироби, кондитерські і бакалійні товари. Оскільки вся продукція виробляється тільки з натуральної сировини, попит на неї великий як в Україні, так і за кордоном", - сказав він.

За словами Балихіна, в Україні працюють близько 970 спеціалізованих підприємств, потужності яких дозволяють переробляти понад 3 млн т продовольчої пшениці. Аналітики Lauffer Group припускають, що потенційний річний дохід України від експорту пшениці був би на $100 млн більшим, ніж від продажу сировини.

"Одне з основних завдань - забезпечити стабільну пропозицію сировини. Держава могла б це зробити, піднявши вивізні мита. Це допомогло б контролювати вивіз пшениці та підтримало б розвиток вітчизняного виробництва борошна. Стабільна наявність сировини дозволить активізувати приплив інвестицій у будівництво сучасних борошномельних підприємств, а це і робочі місця, і надходження до бюджету. Термін окупності таких інвестицій - близько п'яти років. Звичайно, не можна забувати, що для приходу інвестора необхідно покращувати клімат на ринку: менше бюрократії та рівні умови для всіх учасників. У цьому держава відіграє основну роль", - йдеться в інтерв'ю.

Підводячи підсумок, генеральний директор Lauffer Group радить "Україні відходити від іміджу постачальника сировини, заявляти про себе як про країну, здатну випускати готову продукцію високої якості".

Зараз ви читаєте новину «Наше підприємство націлене на співпрацю з Європою і країнами ближнього зарубіжжя - гендиректор Lauffer Group». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути