вівторок, 12 березня 2013 00:07

Написанням віршів можна заробити до 2 тис. грн в місяць

Написанням віршів можна заробити до 2 тис. грн в місяць
Фото: lady.v-teme.com

Вікторія Айс пише вірші на замовлення.

-В 3 роки я почала читати і під час прогулянок почала з мамою рифмувати, – згадує Вікторія. – В підлітковому віці почала писати не лише для себе, а й для подружок, для близьких. Вірші про життя, про кохання, про любов до життя. Натхнення для творчості отримую від дітей, від людей, які звертаються з проханням написати привітання, відкривають свою душу і довіряють сокровенне. Хочеться задовольнити їх бажання і вловити думки та втілити у віршах.

Пошуками бажаючих мати ексклюзивну поезію чи дотепне вітання жінка особливо не турбувалась.

– Люди переказували про мою послугу знайомим і так інформація розійшлась по широких колах. Найбільше замовляють віршовані привітання начальству, колегам, весільні промови. Бувають і цілі сценарії свят. Для цього мало мати поетичний талант, потрібно бути ще й психологом, мати гарну інтуїцію і бути різнобічно розвиненою людиною. Особливо, якщо твір призначений для якихось специфічних професій – кардіологів чи програмістів. В мене було замовлення на 23 лютого від ІТ-компанії, яка в своїй роботі використовує багато англійських термінів. Тут мені в пригоді став мій ін.яз. Гарно сприймаються переробки відомих шлягерів конкретно під якусь особу. Без "води", без гучних фраз. Конкретно людина, її сім'я, її інтереси, її життя і нічого абстрактного.

На сьогодні подібна послуга стає все поширенішою. Ціни обговорюються індивідуально і коливаються від 15 до 500 гривень. Пік замовлень припадає на великі свята. Тоді можна заробити до 2 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Написанням віршів можна заробити до 2 тис. грн в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути