понеділок, 08 жовтня 2012 09:20

Податкова готується створити "електронний кабінет"

Податкова готується створити "електронний кабінет"
Податкова впроваджує електронний сервіс "Електронний кабінет платника податків". Фото: nter.net.ua

Державна податкова служба (ДПС) готується до впровадження нового електронного сервісу для платників - електронного кабінету платника податків

Для того, щоб цей сервіс був максимально зручним і ефективним, ДПС запрошує громадськість приєднатися до його обговорення.

Як повідомляє прес-служба Податкової, фахівці відомства, які займаються розробкою електронного кабінету, переконані, що цей сервіс буде максимально дієвим, адже під час його розробки враховуватися зауваження та пропозиції від представників бізнесу.

Введення такого сервісу передбачено проектом постанови Кабінету міністрів "Про схвалення Концепції створення в Державній податковій службі України електронного сервісу "Електронний кабінет платника податків" та запровадження електронного сервісу "Електронний кабінет платника податків".

ВІДЕО: Аграріїв пообіцяли кредитувати під 10% річних

Електронний сервіс "Електронний кабінет платника податків" є одним з основних інструментів надання на безоплатній основі електронних послуг платникам податків в режимі реального часу, зазначили в податковій.

На думку фахівців ДПС, реалізація проекту постанови дозволить впровадити якісно нові форми обслуговування платників податків при поданні податкової звітності, здійсненні розрахунків з бюджетом, отриманні адміністративних та інших послуг від органів ДПС і т.п. і мінімізувати безпосереднє спілкування платників податків з працівниками податкової.

Зараз ви читаєте новину «Податкова готується створити "електронний кабінет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути