понеділок, 06 липня 2015 09:06

Нафта Brent впала нижче $60 за барель вперше за два місяці

Нафта Brent впала нижче $60 за барель вперше за два місяці
Фото: toplivo.rbc.ua

Котирування нафти еталонних марок знижуються в понеділок, при цьому ціна Brent опустилася нижче $60 за барель вперше з квітня на підсумках референдуму в Греції.

Як пише агентство Bloomberg, серпневі ф'ючерси на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці торгуються в районі $ 59,55 за барель, що на $0,77 (1,28%) нижче рівня на закриття попередніх торгів.

Котирування ф'ючерсів на нафту WTI на серпень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) опустилися на $ 2,15 (3,78%) - до $ 54,78 за барель.

Як повідомляє МВС Греції за результатами підрахунку бюлетенів з усіх дільниць, "ні" пропозиціями міжнародних кредиторів на минулому в неділю референдумі сказали 61,31% голосуючих, на підтримку висловилися 38,69% учасників референдуму. Для обговорення ситуації, що склалася на 7 липня призначено проведення саміту країн єврозони.

Крім того, інвестори уважно стежать за ходом переговорів між Іраном і "шісткою" міжнародних посередників (п'ять постійних членів РБ ООН і Німеччина). Іран розраховує на те, що зможе збільшити експорт нафти вдвічі протягом шести місяців після зняття міжнародних санкцій.

Зараз ви читаєте новину «Нафта Brent впала нижче $60 за барель вперше за два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути