четвер, 31 липня 2014 10:31

Нацгвардія закупила 29 російських вантажівок

Нацгвардія закупила 29 російських вантажівок

Військова частина 3078 (центральна база забезпечення Нацгвардії) уклала угоду з ТОВ "Торговий Дім "Камаз" на закупівлю автомобілів 27,71 мільйона гривень.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Замовлено 29 автомобілів, з них 20 вахтових і 9 бортових. Отримати автомобілі військові повинні до кінця року. Технічна специфікація не уточнена, лише моделі автівок.

Закупівлю провели без відкритих торгів, за переговорною процедурою ("закупівля у одного учасника"), з посиланням на нагальну потребу забезпечення цими автомобілями Нацгвардії в умовах проведення часткової мобілізації.

Торговий Дім "Камаз" належить родині Затхей, власниками є Валентин, Тетяна й Маріанна Затхей, а також депутат Фастівської райради Михайло Затхей, обраний від Партії регіонів.

Нагадаємо, нещодавно Нацгвардія замовила 60 автобусів "Атаман", 60 комерційних автомобілів "Isuzu" і 59 автобусів "Еталон" загальною вартістю 118,32 млн грн., а також 44 вантажівки Мінського автозаводу за 39,74 млн грн.

Дана група - найбільша автомобільна корпорація Російської Федерації, випускає вантажні автомобілі й двигуни, половина акцій (49,9%) належить державній корпорації "Ростехнологии". В Україні компанія офіційно має однойменні Торгівельну компанію та Торгове представництво.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардія закупила 29 російських вантажівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути