вівторок, 12 серпня 2014 15:00

На вареній кукурудзі заробляють 500 гривень на день

На вареній кукурудзі заробляють 500 гривень на день
Фото: qviu.com

На вареній кукурудзі заробляють від 350 до 500 гривень на день. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла Ганна Філіпова . Жінка третій рік продає кукурудзу на ринках Вінниці.

"Хороший торг на кукурудзі це не просто зварив і продав, тут треба знати толк і прорекламувати свій продукт, - каже гучним голосом Ганна Микитівна. - Кукурудза солодка, з'їв і похудів, помагає від усіх бід і нещасть і приворожує чоловіків"

Люди вздовж ринку посміхаються і беруть по 1-2 качанчика. До кукурудзи подає томатний соус та сіль в паперовому мішечку.

"Найбільше купують солодку кукурузу. Її треба купувати на ринку. Зараз продають по 1,5 гривні за качанчик. Завжди торгуюся, якщо беру від 40 качанів ціну спускають до гривні, а то й по 80 копійок віддають. Варену продаю по 8 гривень."

До кукурудзи подає паперовий мішечок, серветки та пакетик куди б можна було кинути качан.

"За день продаю від 40 до 60 качанів. Те що лишається кладу в морозилку. Вранці, коли варю свіжу кукурудзу стару теж кладу на кілька хвилин у кипяток. Її продаю першою наступного дня. Ще у серпні запасаюся кукурудзою прозапас. Свіжі качани закладаю у морозильники і варю в другій половині вересня. Вона нічуть не гірша, але продаю її тоді по 12-15 гривень. Найкраще беруть школярі на перервах"

 

Зараз ви читаєте новину «На вареній кукурудзі заробляють 500 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути