понеділок, 26 січня 2015 10:00

На пошитті муфт у декреті заробляють 3 тисячі гривень
9

Фото: предоставлены Алиной Хоменко

Аліна Хоменко шиє муфти для дитячих візків четвертий рік. Продає по 200-400 грн в інтернеті. Замовникам розсилає поштою.

" Муфти підходять до санок, колясок і дитячих велосипедів, якими управляють батьки, - розповідає Аліна. – Їх замовляють ще з жовтня, як тільки починає холодніти. Найбільше замовлень було у грудні перед Днем святого Миколая і Новим роком. Якщо буде холодним лютий і початок березня, розраховую на клієнтів до Дня Валентина і на 8 Березня".

На відміну від звичайних рукавиць муфти тепліші.

"Для пошиття використовую плащову тканину з водовідштовхувальним просоченням ззовні, щоб муфти не промокали під час дощу і мокрого снігу. Оздоблюю овчиною на тканій основі і даю шар синтепону всередині, - говорить Хоменко. - Муфту роблю на кнопочках. За потреби мама може розщібнути і перетворити її на теплу підстилку для дитини на гойдалці чи лавці".

Хоменко шиє муфти у декреті. Заробляє до 3 тис. грн. щомісяця. Товар має попит з жовтня по березень.

Однаковою популярністю користуються як суцільні, так і роздільні муфти. На прохання замовника оздоблює їх вишивкою та стразами.

"Часто замовляють чорні, бо вони не так швидко забруднюються як бежеві чи білі, - каже Аліна. – Багато мам купують їх як прикрасу до візочка. Мала замовлення зі Львова у грудні. Пошила жовто-синю муфту і вишила на ній золотистий герб".

Зараз ви читаєте новину «На пошитті муфт у декреті заробляють 3 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути