четвер, 02 липня 2015 22:03

МВФ готовий надати Україні другий транш у 1,7 мільярда доларів

МВФ готовий надати Україні другий транш у 1,7 мільярда доларів
REUTERS

Після дискусій, які провели місія Міжнародного валютного фонду з владою України, було досягнуто згоди про завершення першого перегляду програми співпраці.

Ключовий кредитор України Міжнародний валютний фонд завершив перший перегляд програми співробітництва з Україною з використанням механізму розширеного фінансування (Extended Fund Facility) і готовий розглянути питання виділення другого кредитного траншу в обсязі 1,7 млрд дол., йдеться в заяві фонду.

"Після дискусій, які провели місія Фонду з владою України, було досягнуто згоди про завершення першого перегляду програми співпраці. Схвалити цю угоду має Рада директорів Фонду після того, як Україна остаточно виконає всі необхідні попередні заходи, що дозволяють профінансувати програму. Завершення перегляду дозволить виділити 1,18 млрд СДР - 1,7 млрд дол. (другого кредитного траншу - ред.)", - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «МВФ готовий надати Україні другий транш у 1,7 мільярда доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути