понеділок, 28 вересня 2015 11:44

"М.С.Л." через суд вимагатиме виключення з санкційного списку

"М.С.Л." через суд вимагатиме виключення з санкційного списку
Фото: zn.ua

Один з трьох працюючих в Україні операторів лотерей ТОВ "М.С.Л." у суді вимагатиме виключення з переліку компаній, на які поширюються санкції, пов'язані з анексією Криму і агресією на Донбасі.

Про це повідомив генеральний директор компанії Андрій Урядов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наша компанія не переводила гроші за кордон, не контролюється представниками російського капіталу, і вже тим більше не є загрозою для національної безпеки. Навпаки, ми довгий час були лідерами серед всіх платників податків України по сплаті військового збору", - сказав він.

Урядов підкреслив, що у правоохоронних органів вже є повна інформація про власників "М.С.Л." та про рух фінансових коштів компанії, і ця інформація може бути використана РНБО для внесення змін в санкційний список.

За його словами, "М.С.Л." приступила до оцінки збитків, завданих необґрунтованим рішенням про її включення в санкційний список.

Нагадаємо, що персональні економічні санкції, затверджені указом президента України Петром Порошенком 16 вересня, торкнулися двох із трьох операторів лотерейного ринку України - ТОВ "М. С. Л" і ПРАТ "Патріот".

Компанія "М.С.Л", створена 1998 року на базі державного оператора лотерей "Молодьспортлото", проводить, зокрема, лотереї: "Лото-Забава", "Спортліга", "Мегалот".

За даними Єдиного державного реєстру, 99,96% статутного капіталу ТОВ "М.С.Л." володіє кіпрська компанія Evolot Limited  - офшор, який пов'язують із російським консорціумом "Альфа-Груп".

Зараз ви читаєте новину «"М.С.Л." через суд вимагатиме виключення з санкційного списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути