понеділок, 11 липня 2016 17:23

Мішель Терещенко розповів, як економить міський бюджет

Мішель Терещенко розповів, як економить міський бюджет
Gazeta.ua

Глухів економить щомісяця 1 млн бюджетних грн. Про це розповів міський голова Глухова Мішель Терещенко.

"Коли я починав працювати в листопаді торік, за тиждень після інавгурації отримав розпорядження. Там йшлося про те, що бюджет може оплатити тільки комуналку і зарплати. Дефіцит його такий, що ми не можемо купити жодного олівця. Зараз ми заповнили бюджет на 3,2 мильйона гривень більше ніж торік", – сказав міський голова.

За його словами, економити вдається внаслідок прозорих закупівель.

"Це не геніальний результат, а лише свідчення, що ми працюємо нормально. Ми нічого не крадемо. Контролюємо, де робимо закупки. Економимо майже мільйон гривень щомісяця", – сказав він.

До кінця року в Глухові має з'явитися військова частина. Це стратегічно важливо для міста, розташованого за 10 км від кордону з Росією.

"Зараз будуємо казарму. До кінця року плануємо, що в місті буде військова частина. Тисяча солдатів дислокуватимуться у Глухові. Зможуть нас захистити", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни завжди думали, що Глухів - це Росія. А тут народився проект української держави" - Мішель Терещенко

Нагадаємо, Мішель Терещенко - нащадок відомих українських меценатів, що переміг торік на виборах міського голови у Глухові.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Терещенко розповів, як економить міський бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути