вівторок, 22 січня 2013 09:56

Міліція купила бланків на 28 мільйонів гривень

Міліція купила бланків на 28 мільйонів гривень
Фото: obozrevatel.com

Міністерство внутрішнії справ (МВС) за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Укрспецполіграфія" на виготовлення паперових бланків на суму 27,91 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Так, замовлено 500 тис. довідок-рахунків, 220 тис. актів приймання-передачі транспортних засобів (ТЗ), 500 тис. свідоцтв про закінчення закладу з підготовки водіїв, а також значно меншу кількість тимчасових талонів на право керування ТЗ, дозволів на придбання зброї та інші дії з предметами та матеріалами, що підпадають під дію дозвільної системи.

"Також замовлено 10 тис бланків дозволів на встановлення та використання на транспортному засобі спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв синього кольору", - йдеться у повідомленні.

У тендері брали участь чотири компанії. Дві з них - держпідприємство "Київська офсетна фабрика" та ТОВ "Український папір" - пропонували виконати замовлення значно дешевше від переможця, за 19,89 і 20,46 млн грн відповідно.

Як пише видання, ці заявки було відхилено, оскільки виявилось, що у запропонованих зразках продукції ці учасники виконали один з елементів захисту бланків, а саме емблему МВС, за технологією виготовлення голографічних захисних елементів з використанням лазерного гравіювання. Тоді як міністерство вимагало друкувати свою емблему способом мікрометалодруку.

Отже до участі в тендері було допущено лише фірму-переможця та концерн "ЄДАПС".

Засновниками ТОВ "Укрспецполіграфія" є Михайло Коновал, Георгій Кувелас та Володимир Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Міліція купила бланків на 28 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути