вівторок, 23 вересня 2014 14:53

Львів'янин зірвав джек-пот "Лото-Забава" майже у 5 мільйонів

 

Минулої неділі, 21 вересня, у лотерею "Лото-Забава" виграли джек-пот розміром у 4 880 000 гривень. Переможцем став житель міста Львів на ім'я Павло. У "Лото-Забаву" переможець грає протягом 5 років.

"Про свій виграш я дізнався одразу, - розповідає пан Павло. - Я дивився розіграш по телевізору й одразу закреслював виграшні номери у лотерейному білеті. Якщо чесно, я й досі не можу повірити у таку удачу. До цих пір шокований такою подією".

Переможцеві 44 роки. Останні 7 років пан Павло займався реставрацією старих меблів. Свій виграшний білет гравець придбав на фірмовому столі "МСЛ", який розташований у супермаркеті "Фуршет" на вул. Богдана Хмельницького.

"На виграні гроші я збираюсь здійснити давню мрію – поїхати у кругосвітню подорож, - розповідає переможець. - Я граю у лотереї всього п'ять років й виграш у майже п'ять мільйонів вважаю справжнім подарунком долі!".

Всього за 15 років проведення розіграшів лотереї "Лото-Забава", гравцями цієї лотереї було виграно більше 4 мільярдів гривень, 213 гравців стали мільйонерами, 1878 гравців виграли автомобілі, 723 гравця виграли путівки.

Довідка: "Лото-Забава" - найпопулярніша сімейна лотерея в Україні. Перший розіграш лотереї відбувся в серпні 1999 року. За цей час лотерейними мільйонерами і мультимільйонерами стало 213 українців.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янин зірвав джек-пот "Лото-Забава" майже у 5 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути