пʼятниця, 15 квітня 2016 10:56

Lucky Labs заявляє про тиск силовиків на IT-бізнес

 

Адвокат компанії Lucky Labs Черезов Ігор заявляє, що компанія буде звертатися із заявою про злочин щодо слідчих СБУ і співробітників прокуратури в Національне антикорупційне бюро, так як мова йде виключно про корупційні дії з боку правоохоронців, спрямованих на знищення підприємства, яке забезпечує більш 500 робочих місць і платить в бюджет десятки мільйонів гривень податків.

"Ми також звернемося з позовом про стягнення матеріальної шкоди до СБУ, у зв'язку з поширенням прес-службою СБУ недостовірних відомостей щодо компанії Lucky Labs" - заявив адвокат.

"Звинувачення на адресу керівництва компанії у веденні підпільного грального бізнесу, в незаконному переведенні грошей на офшорні рахунки і, більш того, в спонсоруванні терористів, які прозвучали в прес-релізі СБУ України, ми вважаємо абсурдом і абсолютним порушенням всіх конституційних і правових норм", - заявляє директор з комунікацій компанії Lucky Labs Кирило Сигида. - Це вже не перша спроба силових структур задавити успішний бізнес, який привертає в країну багатомільйонні інвестиції. Мета всього, що відбувається відома - зруйнувати репутацію міжнародної компанії, посилаючись на грубі кліше про пособництво "ворогам України" і терористам".

На сьогоднішній день всі сили компанії Lucky Labs націлені на розгортання масштабного законного процесу щодо захисту своїх прав та ділової репутації. Примітно, що в минулому році співробітники Державної фіскальної служби вже проводили обшуки в "Ем Айті Компані", частиною якої і є Lucky Labs. Тоді компанію підозрювали в зв'язках з фірмою "Форекс-Тренд", проте результату суду так і не наступило.

Довідка:

Lucky Labs - міжнародна група IT-компаній, яка займається розробкою програмного забезпечення вже більше 10 років. Центральний офіс компанії знаходиться в Києві, де в роботі задіяно більше 500 співробітників. Компанія працює з найбільшими інвестиційними компаніями Америки, Японії, Європи, що саме по собі має на увазі прозорість і чистоту бізнесу.

Подібні дії і заяви силових структур завдають величезних збитків, і без того складному, інвестиційному клімату в Україні та унеможливлюють приплив іноземних інвестицій.
Саме такі дії силових структур є пособництвом тероризму.

Зараз ви читаєте новину «Lucky Labs заявляє про тиск силовиків на IT-бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути