пʼятниця, 15 січня 2016 10:43

Life:) перейменовують у Lifecell
2

Мобільний оператор "Астеліт" відомий під брендом Life :) збирається запустити новий бренд - lifecell. Про це пише АIN. У вересні 2015 зареєстрували домен для Lifecell. Крім того, "Астеліт" подав заявку на реєстрацію бренду Lifecell. Торгова марка буде поширюватися на різні класи товарів і послуг, включаючи зв'язок.

"На форумі сайту про телекомунікації вже з'явилися перші скріншоти нового бренду. Логотип Lifecell в чому копіює материнську компанію.Також логотип Lifecell деякий час" висів "на сайті Portmone.com.ua, але незабаром був знову замінений на Life :)", - зазначає видання.

Сайт Ukrainianiphone.com виклав фото стартових пакетів Lifecell і стверджує, що офіційно бренд буде представлений 19 січня.

В "Астеліті" не коментують інформацію про перейменування.

Нагадаємо, в липні 2015 року турецький телекомунікаційний холдинг Turkcell викупив 44,96% акцій Life :) загальною вартістю $ 100 млн в української групи компаній СКМ. У серпні в "Астеліт" влили ще $ 686 млн для реструктуризації боргу і задоволення потреб підприємства у оборотних коштах.

Зараз ви читаєте новину «Life:) перейменовують у Lifecell». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути