четвер, 18 лютого 2016 09:22

У Криму боржників українських банків трусять російські колектори

У Криму боржників українських банків трусять російські колектори

Багато хто з 350 тисяч кримчан, які брали кредити в українських банках і не платили їх два роки, за час російської окупації, почали отримувати дзвінки від російських колекторів. Про це пише РІА "Новости". Так звана Державна рада Криму ухвалила спеціальне звернення до Федеральних зборів Росії з проханням призупинити діяльність колекторських агентств у РФ.

"На гарячу лінію Державної ради Республіки Крим щодня надходять дзвінки зі скаргами на дії невідомих осіб, які намагаються змусити виплатити заборгованість. Тисячі людей щодня ризикують залишитися без даху над головою через судові рішення про арешт їхнього майна", - йдеться в документі, прийнятому в середу на сесії "Державної ради Криму".

У документі йдеться, що в умовах економічної, транспортної, водної, продовольчої та енергетичної блокади з боку України понад 350 тисяч кримчан, які мають зобов'язання фінансового характеру, змушені обмежувати себе в життєво необхідних витратах, щоб виплатити борги колекторським агентствам, що скупили їх за гроші.

При цьому "депутати" констатують, що українські банки так і не повернули кримчанам їхні вклади.

Зараз ви читаєте новину «У Криму боржників українських банків трусять російські колектори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути