вівторок, 12 листопада 2013 10:21

Колишня вчителька заробляє удвічі більше, працюючи прибиральницею

Колишня вчителька заробляє удвічі більше, працюючи прибиральницею
Фото: svit24.net

42-річна Інна Шевчук покинула роботу вчителя молодшої школи і заробляє прибиранням будинків. Працює в селах Агрономічне, Вінницькі Хутори, Писарівка, Лука Мелешківська.

"Займатися прибиранням почала два роки тому, - пояснює жінка. - То було якраз перед Пасхою. Зайшла сусідка й скаржилася, що йде свято, а нема кому помити вікна в будинку. Вони бізнесмени, постійно на роботі. Я згодилася помити вікна, а потім вона ще й попросила потріпати килими і помити підлогу. За прибирання будинку заплатила 300 гривень. Після того дала оголошення в місцеву газету. Написала, що візьмуся за прибирання будь - якого будинку. Потім ще й замовила візитки, не полінилася, з'їздила в самі елітні села під Вінницею і роздала. За місяць назбирала до 15 клієнтів".

За генеральне прибирання двоповерхового будинку Інна бере 300 грн, одноповерхового - 150, додатково оплачується прасування речей: по 2 грн за сорочку та по 5 грн за сукні чи светри.

"Часто власники дзвонять у п'ятницю, просять прибрати будинок перед вихідними. У неділю часто доводиться прибирати після вечірок. Тоді треба перемити багато посуду, часто відпераю килими від решток їжі. Недавно був випадок: чоловік готував романтичну вечерю своїй дружині, подзвонив щоб терміново приїхала й все відмила. Коли прийшла, була в шоці. Для приготування салату, десерту й плову використав мало не весь посуд, що був у хаті. Шматки майонезу знайшла навіть на склі за фіранкою. А в мене всього півгодини, щоб прибрати. Мусили з чоловіком ставати разом, він мив тарілки, я відтирала каструлі. Наступного дня ще домивала в них вікна. Швидке прибирання зазвичай оплачується по подвійному тарифу", - розповіла Шевчук.

Щомісяця Інна має до 5 тис. грн заробітку. Каже, у школі отримувала вдвічі менше.

"До того ж я маю вихідні - у вівторок та четвер. Помітила, що в ці дні найменше замовлень. Працюю переважно перед вихідними чи після них", - сказала Мелешківська.

Зараз ви читаєте новину «Колишня вчителька заробляє удвічі більше, працюючи прибиральницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути