вівторок, 12 січня 2016 11:30

Ізраїль відмовляється від українських яєць

Ізраїль відмовляється від українських яєць

Міністерство сільського господарства та охорони здоров'я Ізраїлю в українських курячих яйцях виявило сальмонелу і призупинило імпорт цієї продукції. Про це пише Інтерфакс-Україна.

"Відразу ж після отримання результатів тестів, Міністерство сільського господарства зупинило ввезення яєць з України та їх продаж торговельними мережами", - йдеться в повідомленні ізраїльського міністерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Птахівники розповіли, чому подорожчали яйця

Яйця, які знаходяться в дорозі, також не будуть допущені на ізраїльський ринок. Мінсільгосп Ізраїлю попросив українських ветеринарів знайти джерело бактерій.

За даними Держстату, експорт яєць з України до Ізраїлю в січні-жовтні 2015 року склав 20,43 млн штук на $2,24 млн, тоді як сумарний експорт цієї продукції - 876,43 млн штук на $67,13 млн. Основними експортними ринками українських яєць за цей період були Ірак - 418,75 млн штук на $ 34,9 млн і Об'єднані арабські емірати - 283,87 млн штук на $20,91 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль відмовляється від українських яєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути