четвер, 15 березня 2012 17:59

Гроші треба зберігати у морозилці та не позичати в неділю

Гроші треба зберігати у морозилці та не позичати в неділю

Харківський біоенергетик Таміла Новицька у Києві провела семінар "Як стати багатим". В однокімнатній квартирі своєї подруги біля метро Дарниця зібрала 30 слухачів. Перший семінар — безкоштовний.

"Чтобы быть богатым, не обязательно иметь заграничное образование и отца-миллионера", - каже російською Таміла Іванівна.

Роздає кожному слухачу по гривні. Обіцяє навчити, як з гривні заробити мільйон. Сідає на м'яке крісло біля вікна. Тримає у руках чотири купюри по 100 грн.

"Не можна витрачати гроші у перший день получки. Вони повинні переночувати у вашій оселі, - радить біоенергетик. - Занесіть їх у спальню, можете покласти під подушку або матрац на одну ніч. Так гроші надовго затримаються вдома. Але зберігати заощадження у спальні не бажано. Тоді вони спатимуть і прибутку не приноситимуть. Не варто ховати у кухонні шафи над умивальником та у ванній. Там постійно тече вода. Гроші за нею "підуть" у каналізацію. Добре зберігати у 50-ти або 20-тигривневих купюрах. Краще ховати під хлібницю і в холодильник у морозиловку — тоді вистачатиме на хліб і м'ясо".

Каже, що віддавати гроші треба правою рукою.

"Віддавати на доброчинність варто 10 відсотків прибутку. Варто жертвувати гроші на релігійні свята. Даєте милостиню жебраку. Але ніколи не давайте вбогим у руку, бо вам може передатися їхня бідність. Кладіть у блюдце чи стакан нужденного і про себе промовте: "Кому церква не мати, тому я не батько". Після цього ритуалу у багатьох моїх знайомих гроші почали з'являтися звідусіль. Сестрі Тані подруга повернула борг 5-річної давності, чоловіку віддали 13 зарплату у лютому, хоча у грудні начальник її "зажав".

Руку підіймає киянка Оксана, 29 років. Вона має власний салон краси. Питає чи правда, що гроші не можна позичати у неділю.

"Позичені в неділю гроші взагалі до вас не повернуться. Тричі на собі перевірила. Гроші не люблять початку тижня. У понеділок не давайте в борг і не розплачуйтесь за дорогі покупки. Не варто купувати авто, квартиру. У вівторок не позичайте гроші, бо все життя в боргах житимете. Не рахуйте получку ввечері, не позичайте сіль і хліб, особливо, якщо просить сусідка по поверху. Разом з цим може забрати добробут вашої сім'ї".

"Любіть гроші. Поважайте їх, - радить біоенергетик. - Купіть собі гарний гаманець — гроші люблять дорогий дім. Оберіть великий і яскравий — краще помаранчевий або червоний".

Зараз ви читаєте новину «Гроші треба зберігати у морозилці та не позичати в неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути