понеділок, 17 грудня 2012 16:07

Fitch присвоїло Одеській області рейтинг "B"

Fitch присвоїло Одеській області рейтинг "B"
Фото: obozrevatel.com

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло Одеській області довгостроковий рейтинг в іноземній і національній валютах "B", короткостроковий рейтинг в іноземній валюті "B" і національний довгостроковий рейтинг "A (ukr)".

Як говориться в повідомленні агентства, прогноз довгострокових рейтингів "стабільний".

"Рейтинг відображає диверсифіковану економіку Одеської області, хороші бюджетні показники і безризиковий статус", - вказує Fitch.

Воно додає, що рейтинги також враховують сильну залежність регіонального бюджету від рішень центрального уряду і загальної розвивається інституційного середовища в Україні.

Нагадаємо, раніше міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's переглянуло на "негативний" прогноз по рейтингах Івано-Франківська, Дніпропетровська та Автономної республіки Крим услід за зміною суверенного рейтингу, рейтинги "В/uaA-" підтверджені.

Зазначимо, Fitch 12 грудня відкликало рейтинги Дніпропетровській області. А 28 листопада від міжнародного рейтингу відмовилася Донецька область.

Зараз ви читаєте новину «Fitch присвоїло Одеській області рейтинг "B"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути