четвер, 14 березня 2013 15:30

ФДМ знову хоче продати "Київпассервіс"

ФДМ знову хоче продати "Київпассервіс"
ФДМ планує виставити "Київпассервіс" на продаж у 2013 році. Фото: obozrevatel.com

Фонд державного майна (ФДМ) знову має намір виставити на продаж в 2013 році Держпідприємство "Київпассервіс".

Це закріплено наказом фонду №292 від 12 березня 2013 року "Про внесення доповнень до переліку об'єктів груп "В , "Г", які підлягають підготовці до продажу в 2013 році з метою подальшого їх продажу".

До складу "Київпассервіс" входять Київський автовокзал, п'ять автостанцій (А/С) у Києві та 19 автостанцій у Київській області.

Нагадаємо, у 2010 році Міністерство транспорту і зв'язку прийняло рішення приватизувати ДП "Київпассервіс", однак ФДМ наказом від 31 січня 2011 року скасував рішення про приватизацію підприємства без зазначення причин.

Крім того, повідомлялося, що в структуру підприємства входять Київський автовокзал (пр.Науки, 1/2), А/С "Дарниця", "Дачна", "Південна", "Поділ", "Полісся". У Київській області А/С підприємства розташовані у Білій Церкві, Богуславі, Борисполі, Димері, Іванкові, Кагарлику, Макарові, Миронівці, Обухові, Переяслав-Хмельницькому, Рокитному, Сквирі, Ставищі, Таращі, Тетереві, Українці, Фастові, Яготині.

Підприємство в першому півріччі 2012 року отримало чистий дохід у розмірі 10,572 млн грн і чистий прибуток у розмірі 223 тис. грн.

У 2011 році "Київпассервіс" збільшив чистий дохід на 14,4% в порівнянні з 2010 роком - до 23091000 грн, чистий прибуток у дев'ять разів - до 574 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «ФДМ знову хоче продати "Київпассервіс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути