неділя, 22 травня 2016 10:06

Експерт розповів про ціни на літній відпочинок у Карпатах

Експерт розповів про ціни на літній відпочинок у Карпатах
hochu.ua

Тиждень у Карпатах обійдеться в середньому у 5 тис. грн. Літо в Карпатах стало модним ще торік. Про це Gazeta.ua розповіла менеджер туристичної компанії "Світлана тур" Анна Костиря.

"Автобусний тур на 7 днів з проживанням та дворазовим харчуванням, екскурсіями в Карпатах коштуватиме від 4800 гривень на людину. Але є й економніші варіанти. Зокрема, приватні коттеджі у Яремчі та Микуличині. Там номер у готелі коштуватиме в середньому 350-400 гривень за добу. У Львові хостели коштують від 100 гривень з людини, готелі – від 250 гривень", – говорить Анна Костиря.

Найбільш популярний серед любителів відпочити в Карпатах Буковель. Окрім проживання та паркування авто, в Буковелі треба оплатити додаткові сервіси.

"Орендувати велосипед для велопрогулянки коштує 110 гривень на 3 години. Кінні прогулянки обійдуться від 250 гривень на годину. Можна порибалити або винайняти гіда для походу на гори Говерла, Хомяк, Піп Іван, до озер Несамовите та Синевир, на солоні озера Солотвиного", – говорить Костиря.

Читайте також: Українці можуть їздити в Індонезію без віз

Нагадаємо, порівняно з минулим роком, ціни на готелі в Україні зросли на 10-15%.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про ціни на літній відпочинок у Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути