четвер, 28 квітня 2016 16:41

Експерт розповів, куди з Мінська літають українці

Експерт розповів, куди з Мінська літають українці
www.rbc.ua

Злітати з Києва до Москви з пересадкою в Мінську найближчими днями можна за 5 тис. грн. До Мінська українці літають найчастіше, щоб полетіти в Російську Федерацію чи Казахстан. Про це розповів транспортний експерт Олександр Кава.

"Більше 80% пасажирів, які з Києва летять до Мінська, продовжують далі польоти в міста Російської Федерації чи Казахастану", – говорить Кава.

В середньому квиток з Києва до Москви з пересадкою у Мінську в економ-класі в залежності від дати коштуватиме 5-10 тисяч гривень. "Гарячі" квитки коштуватимуть до 5 тис. грн, але частіше за все таку суму за квиток на економ-клас доведеться викласти тільки за один політ - з Києва до Мінська. Ще стільки ж коштуватиме переліт з Мінська до Москви.

"Прямий переліт з Києва тривав від години до 1 години 20 хвилин. Зараз же пасажири за цей час тільки добираються до Мінська. Крім Москви, з Мінська часто літають до Санкт-Петербургу, Новосибірська, Калінінграду, Самари", – говорить Олександр Кава.

Раніше повідомлялося, що Україна та Білорусь домовилися збільшити кількість авіарейсів Київ - Мінськ до 22 на день.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, куди з Мінська літають українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути