четвер, 30 липня 2015 14:14

Економіці України потрібен закон про підтримку підприємців із зони АТО – Шахов

Економіці України потрібен закон про підтримку підприємців із зони АТО – Шахов

Закон на підтримку малого і середнього бізнесу для підприємців з АТО потрібен економіці України не менше, ніж самим переселенцям. Про це в ефірі "Радіо-Ера" заявив ініціатор законопроекту, голова територіального відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" в Луганській області Сергій Шахов.

На його переконання, локомотивом прогресу держави є малий і середній бізнес, якому можновладці постійно ставлять палки в колеса.

"Головним інвестором будь-якої держави світу є її народ. Треба дати розвиватися малому і середньому бізнесу, а не душити його податками. Правила для бізнесу мають бути однакові для всіх, але підприємцям, які переїхали з Луганської і Донецької областей у "велику Україну", особливо необхідна допомога і підтримка з боку держави. Ці люди, які втратили все, не зневірилися і намагаються відновити свою діяльність фактично з нуля, дати таким же переселенцям, як і вони роботу. Хіба ці люди не заслуговують на хоча б податкове полегшення від своєї ж країни?!", - говорить Сергій Шахов.

Законодавча ініціатива, за словами Шахова, передбачає створення пільгових податкових умов роботодавцям, які надаватимуть роботу біженцям і буде спрямована на зменшення кількості податків для підприємців з Луганської і Донецької областей, щоби вони мали можливість розвивати і розбудовувати свій бізнес, створювати нові робочі місця.

Зараз ви читаєте новину «Економіці України потрібен закон про підтримку підприємців із зони АТО – Шахов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути