субота, 29 листопада 2014 01:23

Два обленерго Ахметова візьмуть кредити на 640 млн грн

Два обленерго Ахметова візьмуть кредити на 640 млн грн
www.peoples.ru

Енергогенеруючі компанії "ДТЕК Західенерго" і "ДТЕК Дніпроенерго", що входять у холдинг ДТЕК Ріната Ахметова, за результатами відкритого тендеру вибрали "Ощадбанк" для залучення кредитів на загальну суму 640 млн грн.

Про це йдеться у повідомленнях компаній на сайті "Державні закупівлі", передає УНІАН.

Згідно з повідомленнями, дві енергокомпанії планують залучити по 320 млн грн кредиту в "Ощадбанку" під 23% річних терміном на три роки.

Кінцевий термін підписання договору енергокомпаній з банком - 25 грудня поточного року.

Також повідомляється, що у тендері брав участь "Перший український міжнародний банк" (ПУМБ, належить групі СКМ Ахметова), який програв торги, запропонувавши більш високу ставку за кредитами - 25%.

Як повідомлялося раніше, в середині вересня "ДТЕК Дніпроенерго" уклало договір із державним "Ощадбанком" на залучення 500 млн грн кредитних коштів терміном на 1 рік.

Також повідомлялося, що енергогенеруючі компанії "Західенерго", "Східенерго" і "Дніпроенерго", що входять у холдинг ДТЕК Ріната Ахметова, оголосили тендери на залучення кредитних коштів строком на 3 роки на загальну суму 1,280 млрд грн.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ повідомлялося, що Ахметов судиться з Порошенком руками пенсіонерів: донецький пенсіонер, який на часі проживає у зоні АТО, подав позов до президента про скасування указу, згідно з яким припинені виплати пенсій та соціальних допомог на неконтрольованих українськими військами територіях, проте за звичайним пенсіонером може стояти олігарх Ахметов.

Зараз ви читаєте новину «Два обленерго Ахметова візьмуть кредити на 640 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути