пʼятниця, 10 січня 2014 10:41

ДУСя викине 28 мільйонів на покращення навчального корпусу чиновників

ДУСя викине 28 мільйонів на покращення навчального корпусу чиновників
Нацакадемію держуправління при президентові покращать. Фото: academy.gov.ua

Національна академія держуправління при президентові за 28,1 млн грн замовила у з ТОВ "Енергобудтехсервіс" розробку технічної документації та реконструкцію навчально-лабораторного корпусу.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Роботи з реконструкції існуючого чотириповерхового будинку по вул. Ежена Потьє, 20 потрібно виконати до березня 2016 року коштом державного бюджету, розпорядником яких є Державне управління справами.

Під час реконструкції передбачається збільшити висоту п'ятого (технічного) поверху для можливості його експлуатації для учбового процесу. Для освітлення приміщень та коридорів будуть влаштовані вікна під кутом по усьому периметру споруди. Також потрібно надбудувати головні сходові клітини, зробити ще один ліфт. В процесі реконструкції планується влаштувати нову їдальню на першому поверсі та технічні приміщення на  підвальному поверсі за рахунок прибудови.

Фірму "Енергобудтехсервіс" зі статутним капіталом 375 грн. заснували Алла Возна та Ілля Тітенський. Останній раніше був відомий як замдиректора держпідприємства "Учбово-експертний центр НАЕР", директором якого був Сергій Возний.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ "Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно-виробнича майстерня "Україна-реставрація" з різницею 1%.

Зараз ви читаєте новину «ДУСя викине 28 мільйонів на покращення навчального корпусу чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути