понеділок, 30 грудня 2013 12:13

Діаманти, дорогі парфуми і техніка: ТОП-5 бажаних подарунків на Новий рік
5

Свято Нового року пов'язане з містичними співпадіннями, загадковими подіями та неодмінно позитивними емоціями. Кожен Новий рік ми зустрічаємо зі сподіванням, що рік прийдешній буде кращим за попередній, подарує радість та залишить по собі лише приємні спогади.

І кожен з нас прагне подарувати близьким людям щось особливе, аби вони знали про силу наших почуттів. Але чим порадувати людину, у якої вже все є? Пропонуємо дізнатися, які дорогі та цікаві подарунки будуть до смаку особливим людям.

 

Найкращі друзі дівчини – звісно, діаманти. Але чоловіки також часто носять коштовні прикраси. Однією із найвідоміших компаній з виробництва прикрас і коштовних аксесуарів у світі була і лишається
Tiffany&Co. Прикрасами цієї фірми можна милуватися безкінечно. У Новий рік подаруйте свой дівчині каблучку від Tiffany (не важливо, із золота чи срібла), і будьте певні: цього подарунка вона ніколи не забуде! Адже Tiffany - не просто ювелірна компанія, це бренд якості, лакшері-вироби якого доступні далеко не всім і давно стали класикою ювелірного дизайну і майстерності. Для чоловіків можна обрати фірмову ручку чи запонки цієї компанії.

 

Парфуми від
Christian Dior. Ще один бренд, продукція якого у світі вважається класикою розкоші. Якщо ви користуєтесь Dior – значить, маєте хороший смак. Для молодої дівчини обирайте більш легкі та витончені аромати з лінійки Miss Dior Cherie або J'Adore. Для досвідченої леді підійдуть агресивніші, але не менш привабливі аромати лінійок Poison та Addict - вони класифікуються як "східні" – тягучі, дорогі і загадкові, як сама новорічна ніч. Чоловіки ж уже давно "закохалися" у Dior Fahrenheit, тож дорогому другу можете сміливо купувати саме ці парфуми у якості подарунка. Christian Dior - це розкішні та добре знані у світі аромати для обраних.

 

Нова фотокамера
Samsung Galaxy NX. Практичний та стильний девайс відомого бренду западе в серце навіть досвідченим поціновувачам новітньої техніки. Новинка оснащена останньою версією операційної системи Android Jellybean (v4.2) та має найкращі у своєму класі оптичні характеристики. Завдяки можливості підключення до Wi-Fi, знімками з Samsung Galaxy NX можна ділитися у соціальних мережах одразу після фотосесії.

Ергономічний дизайн нової фотокамери від Samsung та великий сенсорний екран розміром 4,77 дюйма - і у ваших руках повноцінна фотомайстерня. Новинка на базі ОС Android дозволяє завантажувати усе різноманіття додатків для цієї операційної системи. Надсучасна камера від Samsung стане чудовим подарунком для людини, що знає ціну стилю.

 

Сумка або валіза від
Louis Vuitton. Такий подарунок не залишить без емоцій жодну жінку чи чоловіка. Ці шикарні аксесуари, що вироблені з найбільш якісної шкіри і тканини, вже стали легендою товарів преміум-класу в усьому світі, адже саме цьому бренду надає перевагу більшість світових зірок першої величини. Преміальні сумки та валізи від Louis Vuitton здатні доповнити будь-який образ та пасують до одягу різних стилів: буде це вечірня сукня чи повсякденне вбрання. У подарунок чоловікам можна придбати, наприклад, ремінь з фірмовим знаком марки або краватку. Хоча важко уявити чоловіка, який відмовився б отримати у подарунок сумка цього розкішного бренду.

 

Ексклюзивна ручка від
Montblanc - ознака приналежності людини до вищих шарів суспільства. Всесвітньо відома компанія випускає парфуми, сумки і годинники. Та справжньою перлиною майстрів Montblanc є колекція ексклюзивних ручок, що прикрашені за кращими традиціями світових майстрів. Корпуси цих красивих і дорогих аксесуарів виконані із коштовних металів: золота і платини, та прикрашені коштовним камінням. Такий подарунок оцінить як діловий чоловік, так і прекрасна бізнес-вумен.

Зараз ви читаєте новину «Діаманти, дорогі парфуми і техніка: ТОП-5 бажаних подарунків на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути