пʼятниця, 29 серпня 2014 14:38

Чого очікувати на фінансових ринках і куди зараз вигідно вкладати гроші

Чого очікувати на фінансових ринках і куди зараз вигідно вкладати гроші

Що робити, коли курс долара безперервно зростає, куди вкласти свої заощадження, щоб нажите роками не знецінилося, куди можна вкласти свої гроші, щоб інфляція їх не з'їла, а ще й отримати прибуток? Багато питань постає перед громадянами в момент важкої обстановки в країні. Частина населення, з більш старими поглядами, які "не дружать" з інтернетом, звернуть свій погляд на банківські депозити, проте при нинішньому курсі долара примножити свій капітал навряд чи вийде, хоча це звичайно краще, ніж зберігати свої гроші вдома.

Для більш прогресивних, що йдуть в ногу з часом, реальний вихід із ситуації - переорієнтувати свої кошти в сфери більш стабільні і надійні. Багато поглядів спрямовані в бік валютного ринку Форекс, відомого в усьому світі своїми можливостями ефективного інвестування та незалежністю від впливу зовнішніх факторів.

Чим хороші інвестиції в Форекс. Перше - прибуток виплачується в доларах, тому можна не переживати за черговий скачок долара. Друге - прибуток можна знімати хоч щотижня. По-третє - на сьогоднішній день завдяки такому інструменту як Індекси, розроблені компанією Форекс-Тренд понад рік тому, ризики максимально знижені, тому втратити свої кошти на Форекс інвестору практично неможливо, що робить форекс-інвестиції дуже прибутковим напрямком як для великих інвесторів, так і для пересічних громадян, адже мінімальні інвестиції в Індекси складають 200 у.о.

Навіть такий авторитетний журнал, як Форбс, вирішив особисто переконатися в тому, що заробляти на Форексі легко й безпечно.

За підтримки одного з лідерів ринку Форекс, міжнародної брокерської компанії Форекс Тренд, Форбс цього літа проводить конкурс між керуючими ПАММ-рахунками. Для цього було розподілено 100 тисяч доларів між 24-ма керуючими (це 16 Індексів ПАММ-рахунків). В результаті тестування стало ясно, що ПАММ-рахунки реально можуть "запропонувати" інвесторам від 50% річних і вище.

Висновок - якщо ви є власником цінних паперів і переживаєте почуття "дискомфорту" в сформованій політичній та економічній ситуації, а також почуття занепокоєння з приводу збереження своїх коштів, - подумайте над тим, як і де ваші гроші можуть працювати більш якісно, стабільно і ефективно?! Зверніть увагу на те, хто з шанованих вами особистостей, компаній, видань вже знайшов спосіб інвестування, при якому і нерви в порядку, і прибуток радує.

Так, спільний проект Форбс і Форекс Тренд наочно продемонстрував, що інвестиції в ПАММ-рахунки і Індекси - оптимальний варіант вкладення коштів для тих, кому до душі пасивний дохід, що гарантує прибуток не менше 50% на рік.

Зараз ви читаєте новину «Чого очікувати на фінансових ринках і куди зараз вигідно вкладати гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути