четвер, 24 березня 2016 09:09

Ціни на нафту знижуються через різке зростання запасів США

Ціни на нафту знижуються через різке зростання запасів США

Ціни на американську нафту знижуються на азіатських торгах у четвер через зростання запасів чорного золота в США 6-ий тиждень поспіль до нового рекордного значення. WTI подешевшала на 0,3 відсотка до $39,67 за баррель. Ціна Brent знизилася на 0,02 відсотка до $40,46 за барель.

Про це пише Reuters.

Запаси нафти в США збільшились за тиждень на 9,36 млн барелів до 532,54 млн барелів при прогнозі зростання на 3,1 млн барелів, повідомило Управління енергетичної інформації в середу.

Подальше зростання запасів нівелює зростання цін на тлі новин про спроби провідних нафтових держав домовитися про заморожування нафтовидобутку.

"Видобуток ОПЕК - ще й досі високий і, як очікується, Іран наростить (видобуток). Я чекаю, що ціни на нафту опустяться і знову протестують рівень $35, якщо ми продовжимо спостерігати підвищення (запасів)", - сказав ризик-менеджер Тоні Нунан з Mitsubishi Corp.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту знижуються через різке зростання запасів США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути