неділя, 30 грудня 2012 09:00

Через затемнення у 2013 році краще не купувати нерухомість і землю

Через затемнення у 2013 році краще не купувати нерухомість і землю
Фото: naturveda.com.ua

Наступного року краще не купувати нерухомість і земельні ділянки. Про це в інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"На нас чекає рік великих сподівань, які не будуть реалізовані, - говорить Олена. - Фінансово 2013 рік буде складним періодом для України. Гривня падатиме до червня. Особливо хиткою стане на початку весни. Від 14 до 23 лютого виникатимуть проблеми з оформленням документів на нерухомість і земельні ділянки. Купівлю квартири чи земельної ділянки краще відкласти. Найкращий для цього часу у розі - протягом липня - серпня".

Астролог радить не купувати квартири під комерційну діяльність чи для здачі в оренду.

"Прибутку придбана нерухомість не принесе. Житло буде складно здати в оренду, часто траплятимуться перебої з опаленням, несправною виявиться електропроводка. Багато шкоди завдадуть сусіди. Можна купувати квартиру тільки для життя, для самого себе. Цього року випаде хороший період для ремонтних робіт, зміни проводки і сантехніки", - розповідає Максимова.

У пошуку кращого заробітку люди часто змінюватимуть роботу. За одне робоче місце буде змагатися кілька конкурентів.

"Молодь покидатиме країну у пошуках кращого заробітку за кордоном. Найбільша відтік кадрів очікується у творчих професіях - серед письменників, художників, хореографів, музикантів. Збільшиться потік міграції і серед представників робітничих професій. Українці проситимуть притулку за кордоном, змінюватимуть громадянство", - каже астролог.

За її спостереженням, на фінансову ситуацію в країні найбільше впливатимуть затемнення.

"На нас чекає п'ять місячних і сонячних затемнень. Повних затемнень не буде, але переживемо ми їх складно. Три з них весняні, два - осінні. 25 квітня - місячне, 10 травня - сонячне, 25 травня - місячне, 18жовтня - місячне, 3 листопада - сонячне. У ці періоди не приймайте доленосних рішень. Парад планет (5 з семи) очікується навесні. Якщо на цей час припадають відрядження, мандрівка чи проведення переговорів, купівля будинку чи оформлення спадщини, їх краще скасувати або перенести", - каже Максимова.

Зараз ви читаєте новину «Через затемнення у 2013 році краще не купувати нерухомість і землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути