четвер, 25 серпня 2016 14:01

Більша частина роботодавців платить зарплати в "конвертах"

Більша частина роботодавців платить зарплати в "конвертах"

Під час перевірок платників податків Державна фіскальна служба виявила порушення нарахування зарплати працівникам у 61% підприємців. Це повідомив директор департаменту податків і зборів з фізичних осіб Державної фіскальної служби Павло Дроняк.

Інформує "БізнесЦензор".

За словами глави департаменту, найпоширенішими порушеннями залишаються "тіньові" зарплати і використання неврахованої праці співробітників.

"За результатами перевірок до бюджетів донараховано близько 272 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, 61 мільйон гривень єдиного соціального внеску і понад 6 мільйонів гривень військового збору", - зазначив Павло Дроняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як платитимуть податок на нерухомість у різних містах

Чиновник також розповів, що завдяки вжитим заходам у січні-липні поточного року співробітниками фіскальної служби виявили понад 92 тис. осіб, працю яких використовували без укладання трудових угод. До бюджетів сплатили понад 28 млн грн податку на доходи фізичних осіб і понад 31 млн грн єдиного соціального внеску.

Крім того, виявлено понад 32 тис. громадян, які займалися підприємництвом без офіційної реєстрації. Вони сплатили до бюджету близько 15 млн грн податків.

Зараз ви читаєте новину «Більша частина роботодавців платить зарплати в "конвертах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути