пʼятниця, 20 вересня 2013 19:51

Азаров вводить в оману всю Україну - радник Путіна

Азаров вводить в оману всю Україну - радник Путіна
Сергій Глазьєв: я зрозуміти не можу, навіщо Микола Янович Азаров вводить в оману. Фото: lenta.ru

Заява прем'єр-міністра Миколи Азарова про те, що переорієнтація української економіки в бік Європейського Союзу відкриває нові можливості для взаємодії з Митним Союзом, не відповідає дійсності.

Про це заявив радник президента Російської Федерації, заступник генерального секретаря ЄврАзЕСс Сергій Глазьєв в інтерв'ю телеканалу "Росія 24"

"Це неправда. І Микола Янович Азаров прекрасно знає, що підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом означатиме незворотне, глибоке і тривале погіршення торгово-економічних відносин з Росією. Про це йому сказав голова уряду Дмитро Анатолійович Медведєв під час останніх переговорів", - зазначив Глазьєв.

За його словами, Медведєв також повідомив Азарову, що по мірі того, як Україна буде обнуляти імпортні мита на ті чи інші товари, що ввозяться з Євросоюзу, Митний союз буде вводити митний тариф на товари, які імпортуються з української території.

"Навіщо Микола Янович Азаров вводить в оману свій уряд, сам себе, своє керівництво і Україну в цілому, я зрозуміти не можу", - зазначив Глазьєв.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вводить в оману всю Україну - радник Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

251

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути