вівторок, 06 грудня 2011 17:33

Азаров дав ще 10 мільйонів на космічну програму

Азаров дав ще 10 мільйонів на космічну програму

Кабінет міністрів збільшив на 10,3 млн грн держфінансування загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми на 2011 рік.

Відповідне розпорядження уряду N1220-р від 5 грудня опубліковано на урядовому порталі.

Згідно з розпорядженням, збільшення держфінансування національної космічної програми має бути забезпечене за рахунок перерозподілу коштів, передбачених у загальному фонді держбюджету-2011 на обслуговування кредитів, залучених для реалізації проектів створення ракетно-космічного комплексу РКК "Циклон-4" на космодромі Алкантара (Бразилія) і національної системи супутникового зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович поїде на перший запуск української ракети "Циклон-4"

Держбюджетом-2011 на фінансування цільової загальнодержавної науково-технічної космічної програми по лінії загального фонду передбачено 60 млн грн, на обслуговування кредитів, залучених для проектів "Циклон-4" та "Створення національної системи супутникового зв'язку" - 149,68 млн грн.

У червні уряд України надав держгарантії під кредитні ресурси в обсязі $ 260 млн, які залучаються ДКБ "Південне" (Дніпропетровськ) на реалізацію проекту зі створення РКК "Циклон-4" на космодромі Алкантара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські "ракетники" позичили у росіян $ 260 мільйонів

ДКБ "Південне" (Дніпропетровськ) за підсумками тендеру підписало у вересні кредитний договір з Ощадбанком РФ про залучення гарантованого урядом Україні кредиту на $ 260 млн під 6% річних строком на 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дав ще 10 мільйонів на космічну програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути