четвер, 07 березня 2013 12:25

Азаров дав ще 316 мільйонів на будівництво харківського метро

Азаров дав ще 316 мільйонів на будівництво харківського метро

Кабінет міністрів збільшив вартість будівництва третьої лінії Харківського метрополітену від станції "Наукова" до станції "Проспект Перемоги" з 963 млн грн до 1 млрд 279 млн грн.

Відповідне розпорядження №114-р опубліковано на сайті уряду.

Згідно з розпорядженням, загальна кошторисна вартість будівництва визначена на рівні 1 млрд 279 млн грн, у тому числі вартість будівельно-монтажних робіт - 856 млн грн, вартість устатковання, меблів та інвентарю - 158 млн грн, вартість пусконалагоджувальних робіт - 11 млн грн, на інші витрати передбачено 253 млн грн. Зазначений строк завершення будівництва - 12 місяців.

Згідно з розпорядженням, визнано таким, що втратило чинність розпорядження Кабміну від 11 березня 2009 року №262 "Про затвердження проекту будівництва дільниці третьої лінії Харківського метрополітену від станції "Наукова" до станції "Проспект Перемоги", згідно з яким загальна кошторисна вартість будівництва мала скласти 963 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дав ще 316 мільйонів на будівництво харківського метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути