середа, 20 січня 2016 13:04

Армію вперше годуватиме міжнародна компанія
1

Перший раз міжнародна компанія METRO Cash & Carry Ukraine виграла тендер Міністерства оборони на постачання продуктів для експеременту з реформи харчування - переведенню його на шведський стіл. Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нєфьодов у своєму Facebook.

"Вперше перемогла "нікому не відома" компанія METRO Cash & Carry Ukraine, яка до появи електронних закупівель ніколи не була "достатньо кваліфікованою", аби постачати продукти - ці тендери завжди вигравали якісь ФОПи..." - з іронією написав чиновник.

20 січня відбулися електронні торги через систему електронних державних закупівель ProZorro щодо продуктів для "шведського столу" в армії. Стартова ціна - 3,24 млн. грн. Переможець запропонував 2,15 млн. грн. Економія склала майже 34%. Причому під час торгів переможець знизив свою ціну майже на третину.

Зараз ви читаєте новину «Армію вперше годуватиме міжнародна компанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути