четвер, 25 лютого 2016 14:09

Арештували частину одеського ринку "Привоз"

Арештували частину одеського ринку "Привоз"

Через підозру у незаконному відчуженні приміщень одеського ринку "Привоз" двома керівниками підприємства, суд заарештував понад 25 тисяч кв. м ринку. Про це пише "РБК-Україна".

"Прокуратурою Одеської області в ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного відчуження приміщень ринку "Привоз" вартістю 500 мільйонів гривень повідомлено про підозру двом колишнім керівникам підприємств", - цитує видання повідомлення з офіційної сторінки прокуратури Одеської області у Facebook.

"За клопотанням прокуратури в середу, 24 лютого, судом накладено арешт на нежитлові приміщення ринку площею більше 25 тисяч м кв", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, нещодавно за вказівкою керівництва обласної прокуратури скасовано постанову про закриття кримінального провадження стосовно посадовців Одеської міськради і групи підприємств "Привоз" за фактом привласнення майна в особливо великих розмірах. Встановлено, що в 2006-2010 роках службовці міськради і трьох пов'язаних між собою підприємств незаконно вивели з комунальної власності одеської громади торговий комплекс ринку "Привоз" площею понад 25 тис кв., розташований на земельній ділянці площею майже 5 га.

Зараз правоохоронці розшукують підозрюваних.

Зараз ви читаєте новину «Арештували частину одеського ринку "Привоз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути