середа, 22 червня 2016 16:30

Якого виробника кондиціонерів вибрати?

Якого виробника кондиціонерів вибрати?
Фото: shuttersctock.com

За ціновим сегментом кондиціонери діляться на 3 типи.

Кондиціонери за низькими цінами. До них відносяться: Midea, Haier, Hyundai і подібні марки. Ці охолоджувальні прилади виготовляються в Китаї і добре виконують свою основну функцію – охолодження, але у даної групи відсутні високоякісні очищувачі повітря і додаткові опції.

Кондиціонери за середньою ціною представлені такими виробниками, як: Samsung, LG, Panasonic, Hitachi, Fuji Electric, Sanyo. Їх виготовляють у Японії, Малайзії, Південній Кореї. Ці пристрої мають хороші комплектуючі та високоякісні матеріали. Дані марки охолоджуючих пристроїв проходять ретельне тестування, перш ніж опинитися у споживача і прослужать вам набагато довше. Високим попитом користуються такі марки як Samsung і LG, завдяки своєму цікавому та незвичайному дизайну.

Кондиціонери вищої та найвищої цінової категорії. До них відносяться марки таких виробників як Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi. Ці виробники заслужено є фаворитами серед споживачів. Їх перевагою є наступні характеристики:

 Найменший відсоток бракованих виробів;

 Термін служби більше 10 років;

 Новітні технології, що використовуються при складанні;

 Захист від перепадів електропостачання;

 Контроль температури в приміщенні і так далі.

Цимпристроям можна цілком і повністю довіряти, однак якщо виробник стверджує, що в кондиціонері є плазмовий спеціальний фільтр чи присутній електроіонізатор, ви не пошкодуєте про придбання даного пристрою і помітно відчуєте вигоду.

З усього вище викладеного можна зробити наступний висновок: головним аспектом при виборі кондиціонера є ваше фінансове становище і побажання щодо комплектації та функцій пристрою. Холодити повітряний простір готові всі без винятку кондиціонери, з цим завданням непогано справляються і кондиціонери за низькими цінами. Однак якщо вам потрібно прилад, що має безліч функцій, тихо працює і прослужить вам не один рік, тоді доведеться витратитися.

Джерело матеріалу – інтернет-магазин "Коала" – кліматичне обладнання, кондиціонери Львів.

Зараз ви читаєте новину «Якого виробника кондиціонерів вибрати?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути