четвер, 04 квітня 2013 12:13

Як заробляють на написанні курсових і дипломних?

Як заробляють на написанні курсових і дипломних?
Дорого обходяться роботи з права та економіки. Фото: na55555.ru

Киянин Володимир Івченко закінчив математичний факультет одного зі столичних університетів. Поки шукав роботу, почав заробляти на курсових і дипломних.

"Університет я закінчив торік, - каже чоловік. - Щоб знайти роботу, виставив своє резюме на сайті вакансій. Того ж дня мені подзвонили з фірми, яка допомагає студентам писати курсові та дипломні роботи. Запропонували співпрацю за хороші гроші".

Працює з дому. Скільки заробляє, не зізнається.

"На написання дипломної роботи мені дають 10-12 днів. Від замовника головне отримати тему роботи. Як правило, дипломи з математики - найскладніші, бо там, крім теорії, є практична частина. Треба розв'язувати задачі, робити розрахунки", - розповів Івченко.

За його словами, ще дорого обходяться роботи з права та економіки. Найдешевші - з історії і філології.

"На написання замовного реферату мені достатньо півдня. Працюю з дому. Вранці батьки йдуть на роботу, а я сідаю за комп'ютер. Дивуюсь, бо такі тупі студенти попадаються. Телефоную до них, щоб уточнити тему і вимоги викладача, а вони нічого не знають. Навіть теорією не володіють", - зізнався чоловік.

Фірма, на яку працює Володимир, розклеює свої оголошення на кожному стовпі. Найбільше - на дошках оголошень у київських гуртожитках, училищах та університетах.

"На фірмі працюють люди, які є спеціалістами у своїй сфері - вузькоспеціалізовані фахівці. Юристи пишуть курсові і дипломні з правознавства, філологи - магістерські з літературознавства і української мови, економісти - по бізнесу та фінансах. Один хлопець не встигав написати диплом, бо працював на двох роботах. Диплом, який треба було писати хоча б півроку, отримав за 20 днів. Заплатив усього 2,5 тисячі гривень - віддав одну свою зарплату", - зауважив Івченко.

Сторінка реферату коштує від 3 грн. Курсова робота - від 500 грн. Магістерська робота обійдеться у 2-3 тис. грн, тобто по 20 грн за сторінку.

"Якщо замовлення треба виконати швидше, доведеться платити дорожче. Вартість залежить від теми, обсягу і терміну виконання. Якщо людина розумна, то сама може написати диплом за два тижні. І для цього не треба працювати ночами. Якщо студент не вчився п'ять років і диплом не писав, то якою б ідеальною не була магістерська робота, він все рівно вище, ніж на трійку, не захиститься. Є контори, які пишуть кандидатські роботи, але там суми вимірюються десятками тисяч доларів. Чув, що за кандидатську дисертацію з економіки доведеться заплатити, як за півквартири - 25-30 тисяч доларів", - розповів Івченко.

Зараз ви читаєте новину «Як заробляють на написанні курсових і дипломних?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути