неділя, 23 жовтня 2011 12:55

Як поїсти в ресторані за півціни

Як поїсти в ресторані за півціни

Житель столичного Голосієва Андрій Барахтянський щотижня буває в ресторанах. Зазвичай оплачує половину вартості чека.

Він зареєструвався на кількох сайтах, де продають купони зі знижками. Там знайшов пропозицію ресторану "Прімавера" на вулиці Мельникова. Через інтернет придбав за 15 грн купон на знижку. Офіціантка приносить замовлення — пиво та дві великі піци - по 700 г кожна. Одна з морською рибою, мідіями та чотирма сортами сиру. Друга з овочами й шинкою. За все платить 90 грн. Повна вартість великої піци від 65 грн.

"Страва з ресторану обходиться мені майже стільки ж, як кругляк замороженої піци із супермаркету. Хоч там і вага менша, і набір складників скромніший, — каже Андрій. — Я вже тут кілька разів бував. Минулого разу можна було взяти шість штук. Ми якраз збиралися до жінчиних батьків. Їли піцу дорогою в машині".

Розказує, як користуватися знижками. Треба зареєструватися на спеціальних сайтах. Потім підтвердити реєстрацію з власної електронної адреси. Щоб придбати купон, спершу слід внести гроші на рахунок сайту. Це можна зробити через банкомат, електронним переказом або ж увівши номер банківської картки. Далі видрукувати на принтері купон — звичайний аркуш. У ньому є номер, що дає право на знижку. Часто замість купона присилають на мобілку СМС із цим номером.

Андрій - підприємець. Установлює кондиціонери. За місяць заробляє до 3,5 тис. грн. Його дружина-вчителька отримує близько 2 тис. грн. Мають 6-річного сина та дочку, 8 років.

"Живемо в "готельці". Діти в школі, дитсадку часто хваляться: десь побували, щось смачне їли. Нашим теж хочеться. Ми встановили ліміт витрат — 800 гривень на місяць. Обирайте, що хочете. Недавно спробували коктейль мохіто. Навесні бували в ресторанах щовихідних. Одразу пояснили дочці та сину: як перевитратяться в один похід, наступного разу зможуть потратити менше. Ходимо тільки в ті ресторани, де є знижка. Попервах малі замовляли по три страви. Вони у нас м'ясоїди. Але відбивну на 200 грамів не подужали. Ми з жінкою за ними доїдали. Тепер діти беруть менше. Усе заїдають морозивом. Ще ми їздили зі знижкою на Сорочинський ярмарок. Турфірма продавала дводенні путівки теж за півціни, 230 гривень на двох. Діти загорілися. Поїдемо. Вони сядуть в автобусі на одне місце, я — на друге", - додає Андрій.

Зараз ви читаєте новину «Як поїсти в ресторані за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути