четвер, 21 лютого 2013 10:52

Як оплачувати свої інтернет-покупки максимально безпечно?

  Віртуальна платіжна картка захистить від можливого шахрайства з коштами покупців
Віртуальна платіжна картка захистить від можливого шахрайства з коштами покупців

Онлайн-покупки стають все більш популярними — найчастіше асортимент інтернет-магазинів і їх ціни набагато приємніші за звичайні торгові мережі. Обсяги інтернет-покупок в Україні в минулому році подвоїлися, і ця тенденція буде актуальною ще кілька років. Разом з тим, зростає і обсяг онлайн-шахрайства з грошима тих, хто любить купувати онлайн.

Більшість покупців розплачується в інтернеті своєю основною платіжною карткою, на яку надходить зарплата або ж просто зберігаються вільні кошти. Це загрожує можливим потраплянням даних про платіжну картку в руки шахраїв при зломі сайту онлайн-магазину, і, як наслідок, втратою коштів на ній або, у випадку попередження з боку банку-емітента, повторним випуском картки. На жаль, таке трапляється навіть з великими онлайн-рітейлерами.

Кращий засіб повністю забезпечити свої онлайн-покупки — це оплачувати їх віртуальної карткою, розміщуючи на ній кошти для конкретної покупки. Таку картку Visa Virtual пропонує Піреус Банк в Україні, вона призначена спеціально для здійснення безпечних покупок в мережі Інтернет.

"Щоб оплатити свої покупки в інтернет-магазинах, користувачеві не потрібно вводити дані своєї основної пластикової картки, які можуть бути незаконно використані. Набагато безпечніше сплатити покупку віртуальної карткою Visa, тримаючи на ній рівно стільки коштів, скільки необхідно для придбання товару або послуги онлайн, — говорить Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні. — Користувач може перевести на свою карту бажану суму грошей, а також перевести залишок коштів з неї на інший рахунок, а також може встановити будь-який добовий ліміт на свою віртуальну карту, підключити до неї послугу смс-інформування, або закрити картку в будь-який момент. Тобто користувач картки може абсолютно самостійно управляти нею. Visa Virtual — це краще рішення з точки зору безпеки онлайн-платежів".

Відкрити віртуальну картку Visa можна миттєво завдяки системі інтернет-банкінгу winbank. В онлайн-режимі користувачеві доступно:

- онлайн-відкриття картки

- перегляд балансу картки

- поповнення карти

- встановлення добового ліміту для покупок

- переказ коштів з віртуальної карти на інші рахунки та картки

- підключення смс-інформування

- анулювання картки

Випуск віртуальної картки і всі операції по ній безкоштовні, її термін дії складає до 36 місяців.

Віртуальна картка може бути відкрита в гривні, доларах США або євро. Детальну інформацію про платіжну картку Visa Virtual можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Зараз ви читаєте новину «Як оплачувати свої інтернет-покупки максимально безпечно?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути