пʼятниця, 07 жовтня 2016 19:10

"Аграрний фонд" став лідером серед державних підприємств агросектору

"Аграрний фонд" став лідером серед державних підприємств агросектору

7 жовтня виповнилося три роки з початку роботи ПАТ "Аграрний фонд".

"За три роки роботи ПАТ "Аграрний фонд" став одним з найприбутковіших державних підприємств агросектору та зарекомендував себе як надійний та відповідальний партнер агровиробників", - каже голова правління товариства Андрій Радченко.

Керівник підприємства зауважив, що за результатами звіту Мінекономрозвитку за 2015 рік ПАТ "Аграрний фонд" увійшов до топ-20 найприбутковіших підприємств України.

Згідно з інформацією Державної фіскальної служби України, ПАТ "Аграрний фонд" посів друге місце в топ-50 найбільших платників податків серед підприємств аграрної сфери України. Протягом 2015-го товариство сплатило понад 1 млрд грн обов'язкових платежів до держбюджету.

"Ці показники свідчать, що державні підприємства в Україні мають потенціал розвитку і можливість заробляти кошти за умови ефективної системи управління", - додав Андрій Радченко.

Голова правління зауважив, що за три роки ПАТ надало суттєву допомогу сотням малих та середніх фермерських господарств шляхом укладання з ними форвардних контрактів на придбання зернових: "Форвардні контракти від "Аграрного фонду" - це дієва можливість допомоги агровиробникам і гарантований механізм забезпечення продовольчої безпеки країни. Щиро дякую всім співробітникам та партнерам за співпрацю".

Зараз ви читаєте новину «"Аграрний фонд" став лідером серед державних підприємств агросектору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути