четвер, 16 квітня 2015 16:41

Яценюк: Україна поставила в зону АТО газу на $1 млрд

Яценюк: Україна поставила в зону АТО газу на $1 млрд
Фото: zn.ua

Україна витратила 1 млрд дол. на постачання газу на непідконтрольні їй території, не отримавши відповідний оплати. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради.

"Ми витратили один мільярд доларів США на постачання газу на непідконтрольні території Донецької і Луганської областей, а тому отримали нуль. Там рахунки не платять. Для того щоб люди не замерзли, ми повинні це робити, тому що там українські громадяни", - сказав Яценюк.

Нагадаємо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин повідомив, що Україна з вересня 2014 року по березень 2015 року безоплатно поставила в зону проведення антитерористичної операції на Донбасі природного газу на 9 млрд грн. Обсяг поставок природного газу в зону АТО за вказаний період становив 1,5 млрд кубометрів по 6 тис. грн за тис. кубометрів.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Україна поставила в зону АТО газу на $1 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути