середа, 25 листопада 2015 15:48

Яценюк закликав Раду підтримати закони для приватизації

Яценюк закликав Раду підтримати закони для приватизації
Фото: joinfo.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав парламент підтримати закони для проведення прозорої приватизації.

Про це він заявив на засіданні Кабміну, передає прес-служба уряду.

"Сподіваюся, що завтра Верховна Рада України повернеться до всіх законів щодо приватизації і дасть можливість уряду провести чесну і прозору приватизацію, прибрати будь-які політичні впливи на державні компанії і дати можливість створювати робочі місця і залучати іноземних інвесторів... Державні компанії повинні перестати бути годувальницею політичних сил. І єдиний правильний шлях щодо управління такими компаніями – це приватизація на прозорих і конкурентних умовах із залученням насамперед іноземного інвестора", - сказав прем'єр.

За його словами, ці закони дадуть змогу об'єктивно оцінити вартість об'єкта приватизації, залучати при приватизації іноземних радників.

"Закони переслідують одну мету в процесі приватизації: той, хто дає більше грошей, має реальну можливість для управління державними компаніями, які будуть приватизовуватися, і хоче збільшити робочі місця і підтримати українську економіку, - той стане переможцем аукціону по придбанню об'єкта приватизації. А не той, у кого більша чи менша фракція чи кількість депутатів у Верховній Раді", - резюмував Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк закликав Раду підтримати закони для приватизації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути