четвер, 26 листопада 2015 12:41

Яценюк: дайте продати Одеський припортовий так само, як "Криворіжсталь"

Яценюк: дайте продати Одеський припортовий так само, як "Криворіжсталь"
Фото: unian.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав Верховну Раду повернутися до розгляду змін до законодавства про приватизацію та підтримати їх.

Про це він заявив у парламенті в четвер, 26 листопада, передає прес-служба уряду.

"Дайте можливість уряду провести чесну, прозору і конкурентну приватизацію... Це дасть можливість уряду як підвищити рівень корпоративного управління в державних компаніях, так і позбутися політичного впливу на управління державними компаніями", - сказав прем'єр.

За словами Яценюка, приватизація має відбуватися "не за принципом, хто ближче до політичної партії, а за принципом, який іноземний інвестор дасть більше, зможе принести нову технологію, створить більше робочих місць і заплатить більше податків в Україні".

Він нагадав, що наразі зупинена приватизація Одеського припортового заводу та інших об'єктів тому, "що за чинним законодавством це схема, як вкрасти ці заводи, а не як їх публічно продати".

"Ми просимо прискорити прийняття цих законів і дати можливість уряду провести приватизацію ключових об'єктів так само, як була проведена приватизація "Криворіжсталі", - наголосив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: дайте продати Одеський припортовий так само, як "Криворіжсталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути