пʼятниця, 18 листопада 2016 20:50

Жителів Мар'їнки і Красногорівки можуть відселити - Зубко

Жителів Мар'їнки і Красногорівки можуть відселити - Зубко

Жителів Мар'їнки і Красногорівки Донецької області у зв'язку з постійними обстрілами населених пунктів можуть відселити.

Про це в повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, пише "112 Україна".

"Два населених пункти постійно перебувають під обстрілами. І я думаю, що приймем рішення про можливість відселення людей з цієї зони", - каже Зубко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба було пообіцяти людям на Донбасі, що все буде добре - за рік, два, три"

За даними Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, нині обігрівальними приладами забезпечені 296 жителів Красногорівки і 244 людини у Мар'їнці. Жителям однієї Красногорівки необхідні 660 приладів.

У бюджеті Донецької області передбачені кошти на закупівлю 600 приладів обігріву для жителів Мар'їнки і Красногорівки. Крім того, Донецька ВГА розробила систему постачання цих міст паливом.

Протягом дня російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій із забороненного Мінськими домовленостями озброєння. На маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони вели вогонь по наших позиціях поблизу Водяного, Новотроїцького, Широкиного, Талаківки і Павлополя.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Мар'їнки і Красногорівки можуть відселити - Зубко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути