вівторок, 07 лютого 2017 16:30

Жебрівський підтвердив смерть хлопчика під час обстрілів Торецька

Жебрівський підтвердив смерть хлопчика під час обстрілів Торецька

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський висловив співчуття родині 15-річного хлопця, який помер після обстрілу села Курдюмівка біля Торецька.

"Скорбота і злість переповнює серце. Скорбота – бо жорстока війна забрала хлопчину, який ще тільки-тільки почав входити у життя. Злість – до безтямного російського агресора, який нагло приперся на нашу землю і тільки те й робить, що сіє навколо смерть, руїну, хаос і брехню. Спочивай з Богом, юначе. Твоя жертва не буде намарно! Кріпись, родино! Кріпись, Донеччино!", - написав Жебрівський на своїй сторінці у соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманець зізнався, що його полком керували російські офіцери

6 лютого в поліцію надійшла інформація від батьків, що внаслідок обстрілу загинув їх син, 2001 року народження, отримав осколкове поранення в серце. "Дав команду начальнику Торецького відділення особисто разом з військовими лікарями виїхати до Курдюмівки та якомога скоріше транспортувати хлопця до лікарні. В дорозі хлопець помер. Поліцейські та лікарі все ж таки ідуть до родини аби надати необхідну допомогу", - повідомив начальник донецької поліції Амброськін.
Зараз ви читаєте новину «Жебрівський підтвердив смерть хлопчика під час обстрілів Торецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути