четвер, 08 грудня 2016 07:47

Заговорили про об'єднання ЛНР і ДНР

Заговорили про об'єднання ЛНР і ДНР

У Москві заговорили про об'єднання так званих республік ДНР і ЛНР в одну республіку, яку очолить Олександр Захарченко. Через це між лідерами угрупувань виникли суперечки.

"Між Плотницьким і Захарченком розпочалася "внутрішньовидова боротьба". Ситуація на окупованих територіях Донбасу стає все більш напруженою, - повідомляє "Інформаційний супротив". - Обидва терористи не тільки плетуть один щодо одного інтриги, а і влаштовують збройні сутички на кордоні областей. Захарченко неодноразово робив спроби усунути Плотницького від певної частини ресурсів Луганщини. Не задоволені останнім і колишні "господарі" окупованого міста. Справа в тому, що Плотницький, силами власної "прокуратури", прибрав до рук весь нелегальний видобуток вугілля в регіоні."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремлівський пропагандист обізвав Захарченка маразматиком

Для протидії Плотницькому Захарченко навіть намагався організувати щось на зразок "державного перевороту" в так званій ЛНР, проте ці процеси були припинені Плотницьким. Російські журналісти наголошують, що останнього підтримують кілька впливових груп високопосадовців у Кремлі. Відтак, здається, що долю лідерів бойовиків вирішать не їх внутрішні конфлікти, а співвідношення сил їх прихильників чи противників у Москві.

http://sprotyv.info/ru/news/kiev/lugandonskie-strasti-vnutrividovoy-mezhdusoboychik-glavarey-ldnr

Зараз ви читаєте новину «Заговорили про об'єднання ЛНР і ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути