четвер, 08 грудня 2016 02:17

Кремлівський пропагандист обізвав Захарченка маразматиком

Кремлівський пропагандист обізвав Захарченка маразматиком

Скандально відомий британський журналіст телеканалів Russia Today і "Звезда" Грем Філліпс назвав "маразмом" слова ватажка терористів ДНР Олександра Захарченка про завоювання "англосаксів" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик Захарченко зібрався завоювати Британію

"Я хочу сказати кілька слів про "англосаксів", тому що я іноді бачу це як форму зловживання щодо моєї країни або мене від, я вважаю, росіян. Я думаю, що ви могли б говорити про англосаксів у 11-у столітті, і це нормально. Але зараз вже 21-е століття, і використовується цей термін виключно для людей, які просто хочуть ненавидіти Великобританію. Нехай ненавидять що їм завгодно. Але щоб сказати "англосакси" - це просто маразм", - дослівно написав Філліпс на своїй сторінці в "Вконтакте".

Нагадаємо, Захарченко заявив, що Росії необхідно захопити "англосаксонський світ".

"Я зараз не кажу Київ. Потрібно брати навіть не Берлін, потрібно його пройти і взяти Британію. Ось зло всієї нашої долі російської - це англосакси. Якщо ми його візьмемо, тоді настане "золотий вік" Росії", - сказав ватажок ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Кремлівський пропагандист обізвав Захарченка маразматиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути