пʼятниця, 11 листопада 2016 08:30

Ворог атакує один із напрямків артилерією, працюють снайпери

Ворог атакує один із напрямків артилерією, працюють снайпери
Фото: pravdoryb.info

За минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по бійцях ЗСУ. Переважно вони використовували міномети 82 та 120 міліметрів.

Про це повідомив прес-офіцер штабу АТО Леонід Матюхін.

"На маріупольському напрямку вели вогонь по наших позиціях у районі Мар'їнки, Красногорівки, Гнутового та Широкиного. У районі Водяного ворог застосували самохідні артилерійські установки, а по Мар'їнці - озброєння БТР, БМП та гранатомети. Тут же неодноразово працював снайпер. По Павлополю та Водяному ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку з мінометів обстріляли Новозванівку, а з гранатометів Кримське та Станицю Луганську. Крім того, Станицю Луганську та Щастя обстріляв і снайпер.

На донецькому напрямку для обстрілів Луганського, Верхньоторецького, Авдіївки, та Новгородського противник знову використовував міномети. Із гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по наших позиціях у районі Зайцевого", - розповів речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ ліквідувала агентурну мережу бойовиків

"З опівночі вже є 3 обстріли. Використовували міномети 120 та 82 мм. Вели вогонь із напрямку Красногорівки. Із гранатометів - по Станиці Луганській. Зі станкових протитанкових гранатометів - по Старогнатівці", - додав Матюхін.

За добу 9 листопада в зоні проведення АТО один військовий загинув, шестеро зазнали поранень і травм.

Зараз ви читаєте новину «Ворог атакує один із напрямків артилерією, працюють снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути