вівторок, 21 лютого 2017 13:43

Водій вивозить "вантаж 200" з АТО роздовбаною "Газеллю"

Водій Слава вивозить "вантаж 200" із зони АТО в старій машині.

Про це у Facebook написав волонтер Роман Сініцин.

"Це Слава. І "Газель" 1997 року випуску. У Слави сумні очі і неслабий тремор у руках. У "Газелі" іржа по бортах, наскрізні дірки, відвалюється балон з газом і вона періодично ламається. Слава третій рік возить тіла загиблих бійців додому і в морги. Сам живе в Дніпропетровській області, до АТО пару десятків кілометрів. Славина "Газель" возила і по дванадцять тіл одночасно, в санітарних мішках. Влітку в спеку", - розповів Сініцин.

Волонтер порахував, що за три роки російської агресії, Слава в своїй машині перевіз 1200 тіл загиблих. Роман Сініцин попрохав меценатів допомогти чоловіку придбати нову машину. Наступного дня після появи посту у Facebook водієві почали телефонувати вищі військові чини й погрожувати. Славі говорили, що "зараз аферисти під вас назбирають купу грошей" і "ви нас підставили" .

Автор: Facebook
  Волонтер Слава біля своєї старої машини
Волонтер Слава біля своєї старої машини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відоме ім'я загиблого в зоні АТО волонтера

"Водночас окремим відповідальним за тему діячам з Міноборони в чинах полковників і вище. Якщо ви не перестанете наярювати Славі, погрожувати і розказувати свою стандартну маніпуляцію - я вас розї*бу на молекули. З прізвищами, посадами і досьє", - написав на своїй сторінці Роман Сініцин.

Від початку війни загинули понад 9800 осіб. 23 тис. українців поранили.

Зараз ви читаєте новину «Водій вивозить "вантаж 200" з АТО роздовбаною "Газеллю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути